Kinderatelier Doedels
          Ontwikkel je brein door creatief te zijn

Peuter/kleuteravontuur


Peuters en jonge kleuters gaan nog vooral op ontdekkingstocht. Wat is verf, lijm, klei, papier, zand, water en wat kun je ermee? Het resultaat is nog niet belangrijk, maar vooral het doen…. Speciaal voor deze kinderen vanaf 2 tot en met 4 jaar is er het peuter/kleuteravontuur.


Peuter/Kleuteravontuur is op afspraak op een ochtend zolang je peuter/kleuter er plezier aan beleeft tussen 09:30 - 11:30 uur. Als er al een aanmelding is dan kunt u dat terugzien bij Agenda en Nieuws en indien u dat wenst kunt u na aanmelding ook meedoen met uw kind. Informatieformulier

 
 
 
 
 
 
 

* verplichte velden

U bent na aanmelding van harte welkom met uw peuter/kleuter vanaf 2 tot 5 jaar om gezellig te komen ontdekken. De kosten hiervoor zijn 11 euro per kind.  Voor u is er een vers kopje koffie of thee met iets lekkers! Wilt u liever even de handen even vrij hebben, ook dat kan! Deze opvang kost 14 euro per uur. Uw kind krijgt een bekertje drinken (ranja of water) met een kaakje of een rijstwafel. Er wordt een knutselactiviteit aangeboden, maar als uw peuter/kleuter liever zelf wil verven, tekenen, plakken of kleien, dan is dat ook prima.


Tip: Ondanks de aanwezigheid van schorten, toch het advies om oude kleding/schoenen aan te doen!Voor meer informatie of aanmelden kunt u bellen naar 06 12443963 of mailen naar info@kinderatelierdoedels.nl of vult u het informatieformulier (hieronder) in.


‘Je kunt het best zo vroeg mogelijk met het trainen van creativiteit beginnen, dan is het brein nog flexibeler'


Simone Ritter (Radboud Universiteit, hoe vergroot je creativiteit?)