Kinderatelier Doedels
          Ontwikkel je brein door creatief te zijn

Kinderfeestjes


Hoera!!! Jij bent jarig!!! Wat is het toch leuk om jarig te zijn. Feest, gezelligheid, cadeautjes en nu mag je ook nog een kinderfeestje geven. Misschien is een creatief kinderfeestje wel een leuk idee voor jou? Bij Kinderatelier Doedels kun je daarvoor terecht. Wat vind je leuk? Er is van alles mogelijk. Kijk gerust eens rond en kies wat je het leukste vindt, het wordt sowieso een gezellig feestje en na afloop krijgen al jouw vriendjes en vriendinnetjes een klein cadeautje mee naar huis en natuurlijk hun zelfgemaakte kunstwerk.

Tip: Ondanks de aanwezigheid van schorten, toch het advies om oude kleding/schoenen aan te doen!


De kinderfeestjes in verband met de voorbereidingen graag tijdig aanvragen via het aanvraagformulier kinderfeestje. De kinderfeestjes vinden plaats op woensdagmiddag, vrijdagmiddag of op zaterdag.


De prijs is afhankelijk van de gekozen knutsel activiteit en het aantal deelnemers , ik maak voor u een offerte op maat. Minimaal 6 kinderen, met minder deelnemers betaalt u voor 6. Wilt u met meer kinderen komen, u betaalt dan een bedrag extra per kind (maximaal 8 kinderen, tenzij anders staat vermeld).


Over het feestje: Het feestje duurt ongeveer 2,5 uur (tenzij anders staat vermeld) en is inclusief alle materialen.

Ik maak een feestelijk welkomstbord, ik zorg voor ranja, koffie, thee en 2 zoete lekkernijen voor iedereen, ( u mag ook eigen taart/koek/gebak meenemen, ik zorg dan voor chips of popcorn in plaats van zoete lekkernijen) (Eventuele allergie├źn kunt u aangeven op het aanvraagformulier), een verjaardagskaarsje en voor een feestelijke stoel voor de jarige en ik hang de feestslinger voor jullie op. Ook maak ik voor ieder kind een persoonlijk tasje en mogen ze aan het einde van het feestje met hun "Doedels" een klein cadeautje uitzoeken in mijn mini winkeltje, of kunnen ze "Doedels" sparen voor een cadeautje uit een andere prijsklasse. Tijdens het feestje kunnen ook de  meegebrachte cadeautjes worden uitgepakt door de jarige.


Het feestje kan worden uitgebreid met:

Schminken

Glittertattoo

Cadeautje voor de jarige

Feesthoed voor de jarige

Zakje Chips

IJsje

Pakje Wicky

Uitnodigingen

1,50 per persoon

1,50 per persoon

5,00

2,50

0,75 per persoon

0,50 per persoon

0,50 per persoon

0,50 per persoon

Wilt u een kinderfeestje aanvragen bij Kinderatelier Doedels, doe dit dan ruim, van tevoren (liefst 3 weken) zodat ik voldoende tijd heb om het feestje voor te bereiden. Zodra ik het aanvraagformulier Kinderfeestje binnen heb, ontvangt u van mij een (offerte) Overeenkomst Kinderfeestje met de Algemene Voorwaarden. U stuurt de Overeenkomst Kinderfeestje voorzien van uw handtekening terug via de mail of via de post. Het feestje is definitief gereserveerd als de Overeenkomst Kinderfeestje ondertekend ontvangen is door Kinderatelier Doedels en u hier een een bevestiging van ontvangen heeft. Indien u akkoord bent met de Overeenkomst Kinderfeestje ontvangt u de factuur, welke u dient te voldoen binnen 14 dagen na de factuurdatum. Zodra de betaling binnen is, kan ik aan de slag om het feestje voor te bereiden. Voor meer informatie kunt u bellen met 06 12443963 of mailen naar info@kinderatelierdoedels.nl


Ik heb een indeling gemaakt in leeftijden, maar in overleg kunnen we hiervan afwijken, sommige feestjes kunnen vereenvoudigd worden en een feestje uit een jongere categorie kan altijd natuurlijk.Voor de verwachte beschikbaarheid kunt u het schema bekijken bij Agenda en nieuws. Of neem contact met mij op via info@kinderatelierdoedels.nl of via 06 12443963

Nieuw!!!   Knutselfeestpakketten


Wlt u liever zelf thuis een knutselfeestje vieren, ook dat kan. U kunt hiervoor een knutselfeestjespakket bestellen bij kinderatelier Doedels en deze de dag voordat het feestje plaatsvindt ophalen bij Kinderatelier Doedels! Als u ook materialen huurt van Kinderatelier Doedels, dan ontvang ik die graag weer terug uiterlijk een dag nadat het feestje plaatsgevonden heeft.


U vindt de knutselfeestpakketten en de tarieven bij de kinderfeestjes.


De Knutselfeestpakketten mag u houden (exclusief gehuurde materialen) en zijn allemaal  inclusief draaiboek en werkbeschrijving(en), alle benodigde materialen, 2 lekkernijen voor ieder kind en voor 2 volwassenen, een persoonlijk tasje met kleurplaat en viltstiften voor ieder kind en een Doedel waarmee de kinderen iets kunnen kopen bij Kinderatelier Doedels of gebruiken voor korting bij Kinderatelier Doedels.


Extra bij te boeken opties:


Feesthoed voor de jarige                                           2,50 euro

Cadeautje voor de jarige                                           5,00 euro

Zakje chips                                                                 0,75 p.p.

                                 Uitnodigingen                                                           0,50 p.p.                                

Pakje drinken (Wicky)                                               0,50 p.p.

Schorten huren                                                         0,25 p.p. 

Spelletjes huren bijpassend bij het thema              2,50 euro

(+ borg 25 euro , ontvangt u terug bij inlevering van de spelletjes, eventuele schade wordt van de borg afgetrokken)
U kunt hier het aanvraagformulier knutselfeestpakket downloaden, invullen en terugsturen via de mail naar info@kinderatelierdoedels.nl