Kinderatelier Doedels
          Ontwikkel je brein door creatief te zijn

Kids CreaclubVanaf januari 2024 worden de kunstclub en de knutselclub samengevoegd tot de Kids Creaclub, deze zal op wisselende dagen plaatsvinden in de reguliere schoolweken. Bij Agenda en Nieuws kunt u terugvinden op welke dag de Kids Creaclub die week zal plaatsvinden.


vanaf 15:30 tot ongeveer 17:00 uur


Ben je 5 jaar tot en met 13 jaar en vind je het ook zo fijn om creatief bezig te zijn met verschillende materialen en om verschillende technieken te leren?  Je kunt je alleen opgeven, maar wellicht heeft je vriend of vriendin ook wel zin om mee te gaan. Zo gaan we onder andere tekenen, schilderen, met klei aan de slag, of gebruiken we natuurlijke materialen, gaan we moza├»eken, maar ook werken we met hout.

Tarieven 


Een keertje meedoen kost 12,00 euro.   

 Een Strippenkaart met 10 strippen kan ook, deze strippenkaart heeft een geldigheid van een periode van 1 jaar en kost 108,00 euro. 


Aanmelden voor deelname aan de Kids Creaclub kan uiterlijk 24 uur van te voren via telefoon 06-12443963 of via de mail info@kinderatelierdoedels.nl 


Dit is inclusief alle benodigde materialen, onbeperkt drinken met een lekker hapje erbij!
Tijdens de schoolvakanties en feestdagen is er geen Kids Creaclub.

Betalen kan contant (liefst gepast) of via een betaalverzoekje.


Tip: Ondanks de aanwezigheid van schorten, toch het advies om oude kleding/schoenen aan te doen!"Kunst maken heeft een positieve invloed op de hersenen"


https://www.paradijsvogelsmagazine.nl/creeren-heeft-een-positieve-invloed-op-de-hersenen/