Kinderatelier Doedels
          Ontwikkel je brein door creatief te zijn

Kids CreaclubVanaf januari 2024 worden de kunstclub en de knutselclub samengevoegd tot de Kids Creaclub, deze zal op wisselende dagen plaatsvinden in de reguliere schoolweken. Bij Agenda en Nieuws kunt u terugvinden op welke dag de Kids Creaclub die week zal plaatsvinden.


vanaf 15:30 tot ongeveer 17:00 uur


Ben je 5 jaar tot en met 13 jaar en vind je het ook zo fijn om creatief bezig te zijn met verschillende materialen en om verschillende technieken te leren?  Je kunt je alleen opgeven, maar wellicht heeft je vriend of vriendin ook wel zin om mee te gaan. Zo gaan we onder andere tekenen, schilderen, met klei aan de slag, of gebruiken we natuurlijke materialen, gaan we mozaïeken, maar ook werken we met hout.

Tarieven 


Een keertje meedoen kost 12,00 euro. Aanmelden voor éénmalige deelname kan uiterlijk 24 uur van te voren via de mail info@kinderatelierdoedels.nl, per telefoon 06-12443963 of door het aanmeldingsformulier eenmalige deelname kinderclubs hieronder in te vullen. U ontvangt dan een ontvangstbevestiging en ik hou een plekje voor je vrij. Betaling is contant of ik stuur een betaalverzoekje.


Wil je vaker komen, dan kun je kiezen voor een strippenkaart. Een Strippenkaart met 10 strippen, heeft een geldigheid van een periode van 1 jaar en kost 108,00 euro. Wilt u uw kind aanmelden voor een een strippenkaart voor de kinderclubs, dan kunt u het aanmeldingsformulier kinderclubs downloaden, invullen en voorzien van uw handtekening opsturen of mailen. Na aanmelding ontvangt u een (offerte) Overeenkomst Kinderclubs met de Algemene Voorwaarden. Als u het ermee eens bent, stuurt u de Overeenkomst Kinderclubs voorzien van uw handtekening retour via E-mail of post. Dan ontvangt u de factuur, welke u binnen 14 dagen na de factuurdatum dient te hebben voldaan.


Prijzen zijn inclusief alle materialen, onbeperkt drinken met een lekker hapje erbij!
Tijdens de schoolvakanties en feestdagen zijn er geen kinderclubs.


Tip: Ondanks de aanwezigheid van schorten, toch het advies om oude kleding/schoenen aan te doen!"Kunst maken heeft een positieve invloed op de hersenen"


https://www.paradijsvogelsmagazine.nl/creeren-heeft-een-positieve-invloed-op-de-hersenen/