Kinderatelier Doedels
          Ontwikkel je brein door creatief te zijn

Kinderfeestjes vanaf 9 jaar

Graffiti feestje


Graffiti - maak je eigen graffiti-kunstwerk met spuitverf. (alleen te boeken met 6 kinderen vanaf mei t/m september, dit is een supergaaf, maar  weersafhankelijk feestje en bij sterke wind en/of extreme weersomstandigheden wordt het feestje in overleg verplaatst ). Dit feestje kost compleet 134 euro met  6 kinderen en duurt 3 uur.


Het is helaas op dit moment nog niet mogelijk om dit feestje als knutselfeestpakket te bestellen
Boomhut


Boomhut - Je maakt een plateau en de hut op de boomstronk, een schommel erbij, wat ladders en dan nog versieren. Je kunt er dan thuis heerlijk met je Playmobil of lego poppetjes mee spelen. Dit feestje duurt 3 uur. Dit feestje kost compleet 128 euro met 6 kinderen, een kind extra kost 10,00 euro extra per kind.


Het knutselfeestpakket boomhut kost met 6 kinderen......108 euro, 10 euro per extra kind
Beautyfeestje


Een Beautyfeestje, waarbij je zelf een maskertje en een bruisbal maakt en een toilettas mag versieren, ook een gezichtsbehandeling met een maskertje hoort erbij. Daarna mogen jullie jezelf nog mooi maken met make up en nagellak. (dit feestje duurt ongeveer 3 uur) Dit feestje kost compleet 143 euro met 6 kinderen, een kind extra kost 11,25 euro extra per kind.


Het is helaas op dit moment nog niet mogelijk om dit feestje als knutselfeestpakket te bestellen
Taartfeestje


Een boltaartje zelf vullen met jam en slagroom en versieren met fondant, welke mee naar huis gaat in een zelf versierde taartdoos. Dit feestje kost compleet 141 euro met 6 kinderen, een kind extra kost 10,00 euro extra per kind.


Het knutselfeestpakket taartfeestje kost met 6 kinderen 121 euro, 10 euro per extra kind.

Dromenvanger


Dromenvanger maken met veren, kralen, linten, etc. Dit feestje kost compleet 109 euro met 6 kinderen, een kind extra kost 5,00 euro extra per kind.


Het knutselfeestpakket dromenvanger maken kost met 6 kinderen......89 euro, 5 euro per extra kind.


Natuurlijk kun je ook kiezen uit de mogelijkheden voor de jongere kinderen.Voor de kinderfeestjes bij Kinderatelier Doedels geldt: Bovengenoemde prijzen en tarieven zijn exclusief extra opties, maar inclusief alle materialen, onbeperkt drinken voor ouders en kinderen en voor iedereen een lekkernij. Ik zorg o.a. voor een feestelijke stoel voor de jarige, een welkomstbord en ik hang de feestslinger voor jullie op. Ook maak ik voor ieder kind een persoonlijk tasje met hun eigen naam en kleurplaat en een korting bon. Daarnaast krijgt ieder kind een 'Doedel", waarmee hij of zij een klein cadeautje mag uitkiezen in mijn mini winkeltje. Het minimum aantal is 6 kinderen, natuurlijk kunt u met minder kinderen komen, echter betaalt u wel voor 6 kinderen. Wilt u met meer kinderen komen, ook dat kan, met maximaal 8 kinderen, u betaalt dan een bedrag extra per kind.Meer informatie en aanvragen


Voor meer informatie kunt u bellen naar 06 12443963 of mailen naar info@kinderatelierdoedels.nl


Voor het aanvragen van een kinderfeestje kunt u gebruik maken van het Aanvraagformulier Kinderfeestje.


Voor meer informatie over prijzen en de bij te boeken extra opties kunt u kijken bij Kinderfeestjes.


U kunt hier het aanvraagformulier knutselfeestpakket downloaden, invullen en terugsturen via de mail naar info@kinderatelierdoedels.nl


Kijk voor meer informatie en de extra opties bij Knutselfeestpakketten