Kinderatelier Doedels
          Ontwikkel je brein door creatief te zijn 

 

Workshops Kinderen    

Deze worden regelmatig georganiseerd, tijdens schoolvakanties of daarbuiten. De workshops zijn bedoeld voor kinderen vanaf 4 of 5 jaar tot en met 12 jaar. De kosten hiervan liggen tussen 5 en 20 euro per persoon en dit is inclusief alle materialen, onbeperkt drinken en iets lekkers! Op Facebook en in de agenda van deze website kunt u bekijken wanneer welke activiteit aangeboden wordt en wat de kosten zijn. 

Ook kunt u een aanvraag doen voor een (privé - )workshop (info@kinderatelierdoedels.nl /0612443963)


Aanmelden ?   Stuur een mail naar info@kinderatelierdoedels.nl of belt u naar 06 12443963 of vult u het aanmeldingsformulier workshops in. U ontvangt dan een ontvangstbevestiging en ik hou een plekje voor u vrij. U kunt betalen op de dag zelf.Meer informatie!

Bel of app naar 06 12443963 of mail naar info@kinderatelierdoedels.nl  Voor aanmelding voor een workshop kunt u het Aanmeldingsformulier Kinderworkshops hieronder gebruiken. Na ontvangst van de ontvangstbevestiging van Kinderatelier Doedels, houden wij een plekje vrij!!  U kunt betalen op de dag van de workshop.


Tip: Ondanks de aanwezigheid van schorten, toch het advies om oude kleding/schoenen aan te doen! 

Ook is het voor basisscholen en voor de buitenschoolse opvang mogelijk om workshops te boeken op dinsdag en/of donderdagmiddag tijdens de schoolweken en voor de buitenschoolse opvang ook tijdens de schoolvakanties in overleg. De kosten, activiteiten en tijden hiervoor zijn in overleg. Voor meer informatie kunt u bellen naar 06 12443963 of mailen naar info@kinderatelierdoedels.nl


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram