Kinderatelier Doedels
          Ontwikkel je brein door creatief te zijn 

Tienermeisjesatelier

Speciaal voor tienermeisjes is er nu het Tienermeisjesatelier!

Er blijkt behoefte te zijn aan een creatieve club speciaal voor tienermeisjes zonder de jongere kinderen erbij!  Elke laatste zaterdag van de maand biedt Kinderatelier Doedels vanaf oktober 2022 de mogelijkheid voor meisjes vanaf 10 jaar om gezellig creatief bezig te zijn tussen 10:00 en 12:00 uur. 

Dit kost 12,50 euro per keer. Aanmelden voor éénmalige deelname kan uiterlijk 24 uur van te voren via de mail info@kinderatelierdoedels.nl, per telefoon 06-12443963 of door het aanmeldingsformulier eenmalige deelname kinderclubs hieronder in te vullen. U ontvangt dan een ontvangstbevestiging en ik hou een plekje voor je vrij. Betaling is contant of ik stuur een betaalverzoekje.

Wil je vaker komen, dan kun je kiezen voor een strippenkaart.  Een Strippenkaart met 10 strippen, heeft een geldigheid van een periode van 2 jaar en kost 115,00 euro.  Wilt u uw kind aanmelden voor een een strippenkaart voor het kinderatelier, dan kunt u het aanmeldingsformulier kinderclubs downloaden, invullen en voorzien van uw handtekening opsturen of mailen. Na aanmelding ontvangt u een (offerte) Overeenkomst Kinderclubs met de Algemene Voorwaarden . Als u het ermee eens bent, stuurt u de Overeenkomst Kinderclubs voorzien van uw handtekening retour via E-mail of post. Dan ontvangt u de factuur, welke u binnen 14 dagen na de factuurdatum dient te hebben voldaan.

Prijzen zijn inclusief alle materialen, onbeperkt drinken met een lekker hapje erbij!  Tijdens de schoolvakanties en feestdagen is er geen tieneratelier. 

 

Tip: Ondanks de aanwezigheid van schorten, toch het advies om oude kleding/schoenen aan te doen!

 


 

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram