Kinderatelier Doedels
          Ontwikkel je brein door creatief te zijn 


Kinderfeestjes 


Hoera!!! Jij bent jarig!!! Wat is het toch leuk om jarig te zijn. Feest, gezelligheid, cadeautjes en nu mag je ook nog een kinderfeestje geven. Misschien is een creatief kinderfeestje wel een leuk idee voor jou?  Bij Kinderatelier Doedels kun je daarvoor terecht. Wat vind je leuk? Samen met jouw vriendjes/vriendinnetjes een robot in elkaar timmeren, of wil je liever met verf aan de slag, dat kan ook! Of zelf een high tea maken en verkleed als deftige dames en/of heren opeten. Er is van alles mogelijk. Kijk gerust eens rond en kies wat je het leukste vindt, het wordt sowieso een gezellig feestje en na afloop krijgen al jouw vriendjes en vriendinnetjes een klein cadeautje mee naar huis en natuurlijk hun zelfgemaakte kunstwerk. Als je het moeilijk vindt om iets te kiezen of je hebt zelf een leuk idee, kom gerust langs bij Kinderatelier Doedels (bel even naar 06 12443963 voor een afspraak), dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Je kunt het feestje bij Kinderatelier Doedels (Bocholterweg 136a in Weert) vieren, bij jou thuis of op een andere locatie (mogelijk reiskosten) . 

Tip: Ondanks de aanwezigheid van schorten, toch het advies om oude kleding/schoenen aan te doen! 

De kinderfeestjes in verband met de voorbereidingen graag tijdig aanvragen via het aanvraagformulier kinderfeestje . De kinderfeestjes vinden plaats op woensdagmiddag, vrijdagmiddag of op zaterdag. De prijs is afhankelijk van de door u gekozen locatie, de activiteit en het aantal deelnemers , ik maak voor u een offerte op maat.  Indien u het feestje bij u thuis of op een andere locatie wil vieren dan komen er mogelijk reiskosten bij. Het feestje duurt ongeveer 2 uur en is inclusief alle materialen. Ook maak ik voor ieder kind een persoonlijk tasje en krijgen ze allemaal een klein cadeautje mee naar huis. Het feestje kan worden uitgebreid met:  

Schminken

1,00 per persoon

Cadeautje voor de jarige

5,00 

Feesthoed voor de jarige

2,00

Cup cakes versieren

3,25 per persoon

Appeltaart

23,00

Kwarktaart

23,00

Mon Chou taart

25,75

Marsepein taart

34,75

Zakje Chips

 

0,50 per persoon

Indien het feestje plaatsvindt in ons Kinderatelier, dan is het feestje inclusief onbeperkt ranja met iets lekkers; koffie/thee voor de ouders met iets lekkers en kun je het feestje naast bovenstaande opties ook nog uitbreiden met:

Frietjes met snack

3,00 per persoon

Frietjes met knakworst

2,50 per persoon

Broodje knakworst

2,00 per persoon

poffertjes

4,00 per persoon

Pannenkoeken

4,00 per persoon

IJsje

0,25 per persoon

Hartige hapjes op een schaal

15,00

Als je gezellig blijft eten, dan duurt het feestje een half uurtje langer. 

Wilt u een kinderfeestje aanvragen bij Kinderatelier Doedels, doe dit dan ruim, van tevoren (liefst 4 weken) zodat ik voldoende tijd heb om het feestje voor te bereiden. Zodra ik het aanvraagformulier Kinderfeestje binnen heb, ontvangt u van mij een (offerte) Overeenkomst Kinderfeestje met de Algemene Voorwaarden. U stuurt de Overeenkomst Kinderfeestje voorzien van uw handtekening terug via de mail of via de post. Het feestje is definitief gereserveerd als de Overeenkomst Kinderfeestje ondertekend ontvangen is door Kinderatelier Doedels en u hier een een bevestiging van ontvangen heeft. Indien u akkoord bent met de Overeenkomst Kinderfeestje ontvangt u de factuur, welke u dient te voldoen binnen 14 dagen na de factuurdatum. Zodra de betaling binnen is, kunnen wij aan de slag om het feestje voor te bereiden. Voor meer informatie kunt u bellen met 06 12443963 of mailen naar info@kinderatelierdoedels.nl

____________________________________________________________________________________________

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram