Kinderatelier Doedels
          Ontwikkel je brein door creatief te zijn 

Kinderfeestjes vanaf 9 jaar

Kunst

Graffiti - maak je eigen graffiti-kunstwerk met spuitverf. (alleen te boeken met 6 kinderen vanaf april t/m oktober, dit is een weersafhankelijk feestje en bij sterke wind en/of  extreme weersomstandigheden wordt het feestje mogelijk verplaatst ). Dit feestje kost compleet  126 euro met maximaal 6 kinderen en duurt 2,5 uur.


Hout

Boomhut - Je maakt een plateau en de hut op de boomstronk, een schommel erbij, wat ladders en dan nog versieren. Je kunt er dan thuis heerlijk met je Playmobil of lego poppetjes mee spelen. Dit feestje duurt 2,5 uur. Dit feestje kost compleet  120 euro met 6 kindereneen kind extra kost 10,00 euro extra per kind. 


Beauty

Een Beautyfeestje, waarbij je zelf een maskertje en een bruisbal maakt en een toilettas mag versieren, ook een gezichtsbehandeling met een maskertje hoort erbij. Daarna mogen jullie jezelf nog mooi maken met make up en nagellak. (dit feestje duurt ongeveer 2,5 uur) Dit feestje kost compleet  135 euro met 6 kindereneen kind extra kost 11,25 euro extra per kind. 


Kralen

Dromenvanger  maken met veren, kralen, linten, etc. Dit feestje kost compleet  100,50 euro met 6 kindereneen kind extra kost 5,00 euro extra per kind. 


Natuurlijk kun je ook kiezen uit de mogelijkheden voor de jongere kinderen.

Bovengenoemde prijzen en tarieven zijn exclusief extra opties, maar inclusief  alle materialen, onbeperkt drinken voor ouders en kinderen en voor iedereen een lekkernij. Ik zorg o.a. voor een feestelijke stoel voor de jarige, een welkomstbord en ik hang de feestslinger voor jullie op. Ook maak ik voor ieder kind een persoonlijk tasje met hun eigen naam en kleurplaat en een korting bon. Daarnaast krijgt ieder kind een 'Doedel", waarmee hij of zij een klein cadeautje mag uitkiezen in mijn mini winkeltje. Het minimum aantal is  6 kinderen, natuurlijk kunt u met minder kinderen komen, echter betaalt u wel voor 6 kinderen. Wilt u met meer kinderen komen, ook dat kan, met maximaal 8 kinderen, u betaalt dan een bedrag extra per kind.

Meer informatie en aanvragen

Voor meer informatie kunt u bellen naar 06 12443963 of mailen naar info@kinderatelierdoedels.nl Voor het aanvragen van een kinderfeestje kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier kinderfeestje

Voor meer informatie over prijzen en de bij te boeken extra opties kunt u kijken bij Kinderfeestjes.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram