Kinderatelier Doedels
          Ontwikkel je brein door creatief te zijn 


Kinderclubs


Knutselclub  

Maandagmiddag 15:30 tot 17:00 uur

Ben je 5 jaar tot en met 13 jaar en vind je het ook zo fijn om te knutselen?  Gezellig samen met andere kinderen, misschien heeft je vriend of vriendin ook wel zin om te knutselen. We gaan heerlijk aan de slag met allerlei materialen en diverse technieken. Zo gaan we onder andere verven, met klei aan de slag, of gebruiken we natuurlijke materialen, gaan we mozaïeken, maar ook werken we met hout.....

Voor de geplande activiteiten zie agenda

Kunstclub

Donderdagmiddag 15:30 tot 17:00 uur 

Vind je het leuk om te tekenen en of te schilderen en wil je hier iets meer over leren. Voor kinderen vanaf 7 jaar tot en met 13 jaar is er nu een speciale kunstclub. We gaan aan de slag met verschillende materialen en diverse technieken, ook komt het werk van verschillende kunstenaars aan bod. Voor ieder kind is er een map om alle op papier gemaakte kunstwerken netjes in te bewaren. 


 Tarieven Kinderclubs

Een keer knutselen of tekenen/verven kost 11,00 euro. Aanmelden voor éénmalige deelname kan (mits er plaats is) via de mail info@kinderatelierdoedels.nl, per telefoon 06-12443963 of door het aanmeldingsformulier eenmalige deelname kinderclubs hieronder in te vullen. U ontvangt dan een ontvangstbevestiging en we houden een plekje vrij. U kunt op de dag van deelname betalen. 

Wil je vaker komen knutselen of tekenen/verven, dan kun je kiezen voor een strippenkaart of een jaarabonnement. Een Strippenkaart met 10 strippen, heeft een geldigheid van een periode van 1 jaar en kost 99,00 euro. Een abonnement voor 1 jaar (3 periodes van 12 weken) kost 320 euro. Wilt u uw kind aanmelden voor een een strippenkaart of een abonnement voor de kinderclubs, dan kunt u het aanmeldingsformulier kinderclubs  downloaden, invullen en voorzien van uw handtekening, naar ons opsturen of mailen. Na aanmelding ontvangt u een (offerte) Overeenkomst Kinderclubs met de Algemene Voorwaarden . Als u het ermee eens bent, stuurt u de Overeenkomst Kinderclubs voorzien van uw handtekening retour via E-mail of post. Dan ontvangt u de factuur, welke u binnen 14 dagen na de factuurdatum dient te hebben voldaan. 

Prijzen zijn inclusief alle materialen, onbeperkt drinken met een lekker hapje erbij!  Tijdens de schoolvakanties, feestdagen en in de maand december zijn er geen kinderclubs. Hiermee is rekening gehouden bij het abonnement. Broertjes/zusjes in dezelfde kinderclub krijgen 5% korting. Let op!! Er is maar een beperkt aantal plaatsen in de kinderclubs en vol is vol!!! Dus wees er op tijd bij!

Tip: Ondanks de aanwezigheid van schorten, toch het advies om oude kleding/schoenen aan te doen!  "Kunst maken heeft een positieve invloed op de hersenen" 

        https://www.paradijsvogelsmagazine.nl/creeren-heeft-een-positieve-invloed-op-de-hersenen/

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram