Kinderatelier Doedels
          Ontwikkel je brein door creatief te zijn 


Creatieve Kinderclubs


Knutselclub  

Om de week op dinsdagmiddag vanaf 15:30 tot 17:00 uur. 

Ben je 5 jaar tot en met 13 jaar en vind je het ook zo fijn om te knutselen?  Gezellig samen met andere kinderen, misschien heeft je vriend of vriendin ook wel zin om te knutselen. We gaan heerlijk aan de slag met allerlei materialen en diverse technieken. Zo gaan we onder andere verven, met klei aan de slag, of gebruiken we natuurlijke materialen, gaan we mozaïeken, maar ook werken we met hout.....

Kunstclub

Om de week op dinsdagmiddag vanaf 15:30 tot 17:00 uur 

Vind je het leuk om te tekenen en of te schilderen en wil je hier iets meer over leren. Voor kinderen vanaf 7 jaar tot en met 13 jaar is er een speciale kunstclub. We gaan aan de slag met verschillende materialen en diverse technieken, ook komt het werk van verschillende kunstenaars aan bod. 


 Tarieven Kinderclubs

Een keertje meedoen kost 12,00 euro. Aanmelden voor éénmalige deelname kan uiterlijk 24 uur van te voren via de mail info@kinderatelierdoedels.nl, per telefoon 06-12443963 of door het aanmeldingsformulier eenmalige deelname kinderclubs hieronder in te vullen. U ontvangt dan een ontvangstbevestiging en ik hou een plekje voor je vrij. Betaling is contant of ik stuur een betaalverzoekje. 

Wil je vaker komen knutselen of tekenen/verven, dan kun je kiezen voor een strippenkaart.  Een Strippenkaart met 10 strippen, heeft een geldigheid van een periode van 1 jaar en kost 108,00 euro.  Wilt u uw kind aanmelden voor een een strippenkaart voor de kinderclubs, dan kunt u het aanmeldingsformulier kinderclubs  downloaden, invullen en voorzien van uw handtekening opsturen of mailen. Na aanmelding ontvangt u een (offerte) Overeenkomst Kinderclubs met de Algemene Voorwaarden . Als u het ermee eens bent, stuurt u de Overeenkomst Kinderclubs voorzien van uw handtekening retour via E-mail of post. Dan ontvangt u de factuur, welke u binnen 14 dagen na de factuurdatum dient te hebben voldaan. 

Prijzen zijn inclusief alle materialen, onbeperkt drinken met een lekker hapje erbij!  
Tijdens de schoolvakanties en feestdagen zijn er geen kinderclubs. 

Tip: Ondanks de aanwezigheid van schorten, toch het advies om oude kleding/schoenen aan te doen!  "Kunst maken heeft een positieve invloed op de hersenen" 

        https://www.paradijsvogelsmagazine.nl/creeren-heeft-een-positieve-invloed-op-de-hersenen/

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram