Kinderatelier Doedels
          Ontwikkel je brein door creatief te zijn 

Agenda

Ben je tussen 2 en 5 jaar, dan kun je bij Kinderatelier Doedels tijdens het peuteravontuur op maandagochtend 29 november, woensdagochtend 1 december of vrijdagochtend 3 december tussen 9:30 en 11:30 uur Sinterklaasknutsels komen maken en/of als je het leuk vindt een klompje komen versieren....Gezellig samen met papa, mama, opa , oma of een tante... Het kost 5,50 euro per half uur en is inclusief onbeperkt ranja met iets lekkers en voor de meegekomen volwassenen is er koffie/thee met iets lekkers.

Zie ik jullie dan? Wel graag even van tevoren aanmelden via 06 12443963 of via info@kinderatelierdoedels.nl


Knutselclub

Op maandag 29 november kun je bij de knutselclub een Sintje en een Pietje komen maken. 


 

 

 


Volwassenenworkshop 

Deze workshop vindt plaats op  2021 van 20:00 – 22:00 uur. De kosten hiervoor zijn  euro per persoon. Alle materialen, koffie/thee met iets lekkers en frisdrank zijn inclusief. Als u wilt meedoen, dan kunt u uzelf aanmelden door een mail te sturen naar info@kinderatelierdoedels.nl of belt u naar 06 12443963 of vult u het aanmeldingsformulier workshops in. U ontvangt dan van een ontvangstbevestiging en ik hou een plekje voor u vrij. U kunt betalen op de avond zelf.


Aanmelden ?   Stuur een mail naar info@kinderatelierdoedels.nl of belt u naar 06 12443963 of vult u het aanmeldingsformulier workshops in. U ontvangt dan een ontvangstbevestiging en ik hou een plekje voor u vrij. U kunt betalen op de dag zelf.
De meeste dingen die we belangrijk en interessant vinden, komen voort uit onze menselijke creativiteit. 

"Dat wat ons anders maakt dan apen – onze taal, waarden, artistieke expressie, wetenschap en technologie – is het resultaat van menselijke inventiviteit," 

aldus Csikszentmihalyi.


        

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram