Kinderatelier Doedels
          Ontwikkel je brein door creatief te zijn 

Agenda

In de herfstvakantie kun je bij Kinderatelier Doedels zelf  je eigen poppenhuis met meubels en bewoners maken en of versieren.  Je kunt er een gewoon poppenhuis, een pietenhuis of een kerst(man) huis van maken. Ook gaan we leuke meubeltjes maken/decoreren en kun je de bewoners van het huis zelf maken/decoreren. 

Je mag ook zelf een poppenhuis, meubeltjes en of poppetjes meenemen. Misschien heb je zelf al leuke poppetjes en wil je bijvoorbeeld alleen het huis en de meubeltjes maken, of andersom...Dat kan ook! Natuurlijk betaal je dan minder voor het decoreren van je eigen materialen.

Alle workshops zijn los te boeken, of boek er twee of alle drie en ontvang een leuk extraatje voor in het poppenhuis! 

Kinderen vanaf 5 jaar kunnen samen met een (groot)ouder, oom, tante, enz. tijdens de ouder- en kind workshops op zondag 24 oktober een poppenhuis maken/decoreren, op dinsdag 26 oktober gaan we dan de meubeltjes maken/decoreren en op zondag 31 oktober maken/decoreren we de poppetjes.

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen tijdens een kinderworkshop op maandag 25 oktober het poppenhuis maken/decoreren, op donderdag 28 oktober de meubeltjes maken /decoreren en op vrijdag 29 oktober de poppetjes maken/decoreren.

Deze workshops zijn inclusief onbeperkt drinken, 2x iets lekkers en een eenvoudige lunch.

Opgeven (uiterlijk 4 werkdagen voordat de workshop plaatsvindt) kan via info@kinderatelierdoedels.nl of via 06 12443963. Wacht niet te lang....want vol is vol! 

Hieronder de verschillende workshops met de data, tijden, prijzen etc. (wordt nog aangevuld)Volwassenenworkshop 

Deze workshop vindt plaats op  2021 van 20:00 – 22:00 uur. De kosten hiervoor zijn  euro per persoon. Alle materialen, koffie/thee met iets lekkers en frisdrank zijn inclusief. Als u wilt meedoen, dan kunt u uzelf aanmelden door een mail te sturen naar info@kinderatelierdoedels.nl of belt u naar 06 12443963 of vult u het aanmeldingsformulier workshops in. U ontvangt dan van een ontvangstbevestiging en ik hou een plekje voor u vrij. U kunt betalen op de avond zelf.


Aanmelden ?   Stuur een mail naar info@kinderatelierdoedels.nl of belt u naar 06 12443963 of vult u het aanmeldingsformulier workshops in. U ontvangt dan een ontvangstbevestiging en ik hou een plekje voor u vrij. U kunt betalen op de dag zelf.
De meeste dingen die we belangrijk en interessant vinden, komen voort uit onze menselijke creativiteit. 

"Dat wat ons anders maakt dan apen – onze taal, waarden, artistieke expressie, wetenschap en technologie – is het resultaat van menselijke inventiviteit," 

aldus Csikszentmihalyi.


        

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram